Se lanseaza si iar se lanseaza…

Posted: august 23, 2013 in din negura gandurilor

Foarte des citesc, aud la radio sau vad la TV cum cineva, o corporatie normal, doar nu vecinu’ de la parter, lanseaza ceva, o chestie absolut superfantastica care poate sa faca si sa desfaca cate si mai cate. Site-urile mele preferate de comert online tipa in gura mare cand se lanseaza o chestie high-tech, care mai e si foarte scumpa.

Ca si concluzie, dragi corporatii, puteti sa mergeti unde vreti cu toate lucrurile voastre super tari, nu vreau sa mai aud de voi, nu faceti altceva decat sa ofticati bietul om de rand ca nu poate sa le aiba. Nimeni nu ar striga, s-a scos cea mai / cel mai ieftin(a) chestie care e si cea mai / cel mai bun(a).

De exemplu se lanseaza nu stiu ce statie de jucat jocuri pe calculator, care e la numai 1800 de ron. Sunteti nebuni, cine ma-sa poate da echivalentul a doua salarii medii si ceva peste, pe o chestie care nu te incalzeste si nici nu tine de foame!?

Pe unele magazine cred ca ar fi indicat sa se posteze un afis cu: „Intrarea interzisa saracanilor”. Vanzatorii aia atat de obisnuiti cu cei avuti parca te si miros ca nu ai bani sa iti cumperi IPhone-ul pe care tocmai l-ai cerut sa te uiti la el si te privesc de sus cu dezgust.

O data, macar o data as vrea sa ii fac faza unuia din asta, sa ma duc asa modest intr-un magazin de fite si sa cumpar cea mai tare chestie de acolo sa ii las masca pe toti.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s